OVER ONS.

Saks OFF 5TH is de outlet van het beroemde warenhuis Saks Fifth Avenue in New York. De naam lijkt misschien wat ongebruikelijk, maar dat heeft een reden: liefhebbers van fashion hoeven niet meer naar de VS te reizen voor een onvergetelijke shoppingbelevenis. Bij Saks OFF 5TH vind je namelijk een ruime keuze aan populaire labels, nieuwe producten en prijzen tot 60% onder de adviesprijs. Dan hoef je toch niet meer naar New York?

Of het nu fashion highlights, basics of decoratieve artikelen zijn, alle winkels hebben unieke artikelen die ver buiten de mainstream wachten om gevonden en geliefd te worden. Het uitgebreide modeassortiment voor dames, heren en kinderen wordt aangevuld met de afdelingen Home, Sport, Accessoires, Schoenen en Tassen.


SUPERKOOPJES OP DE BESTE LOCATIE IN HET CENTRUM

Saks OFF 5TH staat voor een uniek shoppingconcept in Europa. Als outlet met topmerken, aantrekkelijke prijzen en een continu wisselend assortiment zijn de stores aanwezig op de beste locaties in het centrum. Hier wordt het aanbod van de fashionmetropolen gecombineerd met de bodemprijzen van de outlets.

NAAR DE STORE

GROTE NAMEN VOOR WEINIG GELD

Designerware en honderden topmerken voor echte bodemprijzen: Bij Saks OFF 5TH hebben we tassen, schoenen en jurken van populaire modeontwerpers, maar ook modieuze jeans van befaamde merkfabrikanten – allemaal tegen outletprijzen.

NAAR DE ASSORTIMENT

HOE SHOP JE.

NIEUWS.

Altijd nieuwe producten! De stores van Saks OFF 5TH krijgen meerdere keren per week nieuwe aanvoer. Zo ontdekken klanten bij elk bezoek weer vele nieuwe schatten.

VERSCHEIDENHEID AAN MERKEN.

Er is veel te zien! Actuele designer- en premium brands als Alexander McQueen, Calvin Klein, Fendi, Dsquared2, Ferragamo, Tom Ford en vele andere wachten erop ontdekt te worden.

NIEUWSBRIEF.

Nieuwsbriefabonnees profiteren van 10% korting op de eerste aankoop, nieuws over het actuele aanbod, shoppingevents en exclusieve acties. Interesse? Dan verheugen wij ons op jouw aanmelding voor onze nieuwsbrief.

KOOPJES.

Elke dag nieuwe premiumproducten, elke dag nieuwe koopjes – Saks OFF 5TH scoort met besparingen tot 60% op de adviesprijs.

NAAR DE STORES