THESE BOOTS ARE MADE FOR SAVING.

Boots passen bij elk seizoen en daar houden wij van! Niet alleen omdat er zo veel verschillende modellen zijn, ook omdat zij een outfit pas echt compleet maken. Cowboy boots bij een midi-jurk? Dat staat prima. Ankle boots bij jeans? Staat prima! Of toch liever een Chelsea boot bij je winterjas? Er zijn talloze mogelijkheden om te combineren – net als de keuze in onze stores.

Verzeker jezelf nu van de coolste kuitlaarzen van befaamde fashion brands als Sam Edelman, Michael Kors, Melvin & Hamilton e.v.a. al vanaf € 39,99. Met onze nieuwe highlights in schoenen doe je niet alleen je voeten een plezier, maar geef je ook je garderobe meer elan.
Are you ready, boots?

STORE ONTDEKKEN

 

SCHOENENTRENDS VOOR DE HERFST.

Laarzen zijn waarschijnlijk het meest veelzijdige schoeisel. Je kunt ze overal bij dragen en ze zijn er in vele kleuren en patronen en met of zonder hak. Laarzen zijn populair bij mannen en vrouwen. Het is dus geen wonder dat we een enorme keuze in onze stores hebben.


MORE TO EXPLORE.

FOLLOW US.

Op ons Instagram kanaal delen we de nieuwste trends, inspiratie en natuurlijk de beste musthaves uit onze winkels.

NAAR ONZE INSTAGRAMPAGINA

DESIGNER.

Ontdek geselecteerde designerstukken tot 60% voordeliger dan de adviesprijs.

ERVAAR HIER MEER

CASHMERE.

Verschillende snitten, moderne kleuren, trendy stijlen, of het nu een crewneck is, een V-hals of een turtleneck – we hebben het allemaal.

ERVAAR HIER MEER