GET READY FOR SS19

Wat blijft, wat verdwijnt en wat komt. Wij geven u een overzicht van de must-haves voor het komende lente-/zomerseizoen. Naast krachtige kleuren, wilde patrooncombinaties en elegante kostuums, mag u ook uitkijken naar strakke fietsbroeken en veel jeans.

Eveneens in de kijker: animal print, mini-bags en kleuren zoals Living Coral of Princess Blue. Over het algemeen draait 2019 om de sterke, zelfverzekerde en vrouwelijke vrouw.

LEO PRINT

U dacht dat animal prints hun hoogtepunt hadden bereikt in 2018? Helemaal niet. In de lente / zomer van 2019 staat het wilde leo patroon weer aan de top. Van jurken en blouses tot schoenen, tassen en sokken - Leo is en zal altijd een trend zijn. Het enige verschil is dat de looks eleganter en extravaganter worden door getailleerde snitten en kleurencombinaties.

DE FIETSBROEK

Al enkele seizoenen bepaalt de athleisure-trend onze kledingkeuze en dit zal ook de komende maanden niet veranderen. Wat echter de voorbije zomer nog sceptisch werd onthaald, wordt deze lente/zomer een absolute must-have - de fietsbroek. In combinatie met een chique blazer en heels zorgt het voor super hippe looks!

DE ‘MINI ME‘ TAS

Elk seizoen is er minstens één it-bag, maar dit geldt niet in de lente / zomer 2019. Integendeel, het must-have model wordt niet bepaald door zijn vorm of kleur, maar door de grootte. Alle mini-versies van uw favoriete tassen vormen nu de trend. Toegegeven, veel past er niet in, maar schouderpijn behoort daarmee tot het verleden.

MIX IT UP

Bloemen, grafisch of gestreept: in het nieuwe seizoen is er maar één regel en dat is: er zijn geen regels. Patronen, prints en kleuren kunnen worden gecombineerd en gestyled volgens uw humeur. Hoe gekker, hoe beter. Laat uw creativiteit de vrije loop en mix wat u wilt, want meer is meer.

Met elk seizoen zijn er trends die gaan, trends die blijven en natuurlijk ook nieuwe trends, vers van de catwalks van de fashion metropolen. Zoveel kunnen we zeggen: de komende maanden zullen allesbehalve saai zijn. Shop nu al de trends voor het komende seizoen.

NAAR ONZE STORE


MORE TO EXPLORE

BOOTS

Vind nieuwe lievelingslaarzen waarmee je de straat in een catwalk verandert.

ERVAAR HIER MEER

DESIGNER

Ontdek geselecteerde designerstukken tot 60% voordeliger dan de adviesprijs.

ERVAAR HIER MEER

STYLES

September had niet mooier kunnen worden, want in onze stores zijn er dan talrijke acties en events.

ERVAAR HIER MEER