IMPRINT.

saks-off-5th.nl is een onderdeel van:
SAKS FIFTH AVENUE OFF 5TH EUROPE GMBH
Leonhard-Tietz-Str. 1
50676 Köln
T +49 221 223 1700
E-mail: info@saks-off-5th.nl

Directie:

Managing Directors: Hanneke van Meeteren
Geregistreerd bij het Kantongerecht Keulen, HRB 87936
BTW-ID: DE308326002
Verantwoordelijk voor de inhoud: Hanneke van Meeteren

Disclaimer

Alle informatie werd zorgvuldig gerechercheerd. Desondanks kunnen wij geen juridische garantie bieden voor de juistheid ervan. Wij bieden geen waarborg voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of kwaliteit van de ter beschikking gestelde informatie over de producten en de onderneming. Bij externe links nemen wij geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de informatie op deze sites.

© Copyright by Saks Fifth Avenue OFF 5TH Europe GmbH.

Alle rechten voorbehouden. Voor alle inhoud, in het bijzonder voor die inhoud waarvan kenbaar is gemaakt dat ze van derden afkomstig is, geldt:

Alle tekstuele en/of grafische inhoud is beschermd door het auteursrecht en de wetgeving met betrekking tot intellectuele eigendom. Alle inhoud is bestemd voor persoonlijke informatie. Elk verdergaand commercieel gebruik, in het bijzonder het opslaan in databanken, publicatie, verveelvoudiging en elke manier van gebruik voor bedrijfsdoeleinden evenals het doorgeven aan derden – ook gedeeltelijk of na bewerking ervan – is verboden zonder toestemming van de eigenaar van de hierop rustende rechten.

Voor dieplinken op inhoudelijk niveau evenals voor het tonen van Saks OFF 5TH inhoud binnen framesites moet goedkeuring worden aangevraagd.